alarmsysteem Utrecht

Alarmsysteem aanschaffen? Bij wie krijg je het allerbeste Alarmsysteem? Zoek je naar een draadloos beveiligingssyteem, een hybride alarmsysteem of een volledig bekabeld alarmsysteem? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Krijg 40% korting op je alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Utrecht

Alarmsysteem nodig? Je wilt heel graag een alarm systeem voor bij je thuis? Weet je al bij welke alarm adviseur? Vind de beste adviseur voor een huis alarmsysteem met 40% korting bij jou in de regio Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel, Oud-Zuilen, Stadsdam, De Bilt, Vechten, Nieuwe-Wetering, Alendorp, Oud-Wulven, Heemstede, Westbroek, Bilthoven, Maarsseveen, Nedereindseweg, Achterwetering, Bunnik, Veldhuizen, Achttienhoven, De Meern, Houten, Maarssen, Vleuten, Oud-Maarsseveen en Utrecht!

Alarmsysteem Utrecht

Een perfect alarmsysteem is een slim beveiligingssysteem waar je je safe bij voelt in je appartement. Laat je onmiddelijk bellen of krijg een sms bij een alarmmelding en bedien dit alles met een app in je smartphone.

Alarmsysteem thuis in Utrecht

Een alarmsysteem thuis kan op veel verschillende manieren worden geinstalleerd. Met de vele aanvullende onderdelen ben er zeker van dat de inbreker het niet zal wagen om in je woning in te breken.

Draadloos systeem Utrecht

Het voordeel van een draadloos systeem is dat er niet geboord hoeft te worden in wanden en muren. Woon je in Utrecht? Vraag om een vrijblijvende offerte voor de allerbeste prijs van een draadloos alarmsysteem.

Hybride alarmsysteem met camera

Een Hybride alarmsysteem is een deels draadloos systeem gecombineerd met bekabelingsmogelijkheden. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zonder kabels gemakkelijk uit te breiden.

Dit bedraagt een initiatief van:

Met een alarmsysteem thuis kies je voor een veilige woonomgeving. Het beveiligen van je huis of bedrijfspand dien je wel met een goed alarmsysteem te doen. Hier krijg je alle info over alarm systemen.

Wil je een degelijk advies en een overzichtelijk prijskaartje ontvangen bij de aanvraag van een vrijblijvende offerte voor een alarmsysteem in Utrecht? Als je je gegevens bij ons achterlaat, brengen wij je in contact met een maximum van vijf vakmensen op het gebied van woningbeveiliging in de regio waar je woont. Hierdoor zal je absoluut de beste alarmspecialist vinden die bij je past en niet te vergeten, het kan je wel 40% besparen op je alarm systeem.

Meer info over alarm systemen

Werking en installatie alarmsysteem

Een alarmsysteem moet op professionele wijze worden geinstalleerd alvorens je er gebruik van kunt maken. Om helder te maken hoe dit in zijn werking gaat, we hier uitleg wat de installateur allemaal moet doen.

De stappen installatie woonveilig alarmsysteem

Het is van groot belang dat je alarmsysteem correct wordt geïnstalleerd zodat er geen vervelende problemen optreden. De volgende stappen die een installateur neemt bij het op de goede wijze installeren van een alarmsysteem met mogelijk bijkomende alarmonderdelen:

Als de installateur komt belt hij eerst de klant op dat en geeft hij de aankomsttijd door.

De installateur zal weten, wat er allemaal nodig is om het alarmsysteem te monteren.

Er wordt van tevoren even met de klant doorgenomen. Dit houdt in dat er van tevoren wordt bekeken welk pakket en welke aanvullende onderdelen daar mogelijk bij dienen te komen. Meestal bekijkt de installateur samen met de klant het volledige huis. De installateur denkt met je mee en zal je het juiste advies geven als de woning volgens hem beter kan worden beveiligd.

Zodra alles netjes is doorgenomen en tevens alles overzichtelijk is begint de installateur met het installeren van de alarminstallatie.

Doorgaans wordt de centrale eerst gemonteerd op het modem en het stroomwerk waardoor de basis meteen al werkt.

De installateur meldt alles goed aan en de klant krijgt een welkomstmail toegezonden.

Tegelijkertijd begint de installateur de onderdelen te monteren in de vertrekken. De componenten bestaan vaak uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz.

Zodra alle onderdelen zijn opgehangen en de verbinding tot stand is gekomen zal de installateur alle overige onderdelen die nog niet gekoppeld zijn inlezen.

Daarna wordt bij iedere kamer een naam gegeven wat hij in het systeem instelt.

Wanneer de boel is geprogrammeerd naar de wens van de klant zal het alarm systeem worden getest d.m.v. een looptest waarbij alle onderdelen tenminste 1x af zullen gaan.

Daarna worden eventueel de camera’s opgehangen en videodeurbellen als al deze dingen ook zijn besteld. Dit hoort stuk voor stuk onder de installatie van een alarmsysteem. Daarna wordt door de installateur een formulier ingevuld met een zone lijst en een lijst van contacten die gebeld moeten kunnen worden als de alarm meldkamer een opvolging dient uit te voeren.

Na dit allemaal legt de installateur uit hoe het alarmsysteem te gaan gebruiken.

Indien gewenst krijgt de klant een aantal stickers die op ramen en deuren kunnen worden geplakt waarna de installateur de factuur zal opmaken. Zodra de betaling is gedaan is het alarmsysteem voltooid.

De installateur zal vertrekken en de eigenaar heeft de beschikking over een werkend uitgebreid alarmsysteem. Alles met het doel om de kans op inbraak te verkleinen.

Helemaal draadloos, zonder bekabelde onderdelen. Geen afhankelijkheid van kabels.
Je hele huis hoeft niet overhoop te worden gegooid. Huis Beveiligen Alarmsysteem. Installeren gaat heel eenvoudig. Huis Beveiligen in Utrecht

Helemaal bekabeld, zonder draadloze onderdelen. Wel meer betrouwbaar
Stoornissen zijn bijna nihil. Verzorging is gemakkelijk en hoeft geen batterijen te wisselen.

Dit is een combi van draadloos en bekabelde verbindingen. De basis is met kabels en te combineren met draadloos. Zonder kabels gemakkelijk uit te breiden.

Als het alarmsysteem is geplaatst, zal het meteen in werking treden. Maar hoe werkt een alarmsysteem nou eigenlijk precies?

Een alarmsysteem bestaat uit een systeem als basis met eventueel bijkomende onderdelen. Je kan zelf bepalen welke toegevoegde mogelijkheden je wilt bij de de aankoop van een alarmsysteem.

De werkwijze van een alarmsysteem

De werkwijze van alarm systemen kan in vijf punten worden samengevat. Door het gebruik van een alarmsysteem is de kans op inbraak enorm verkleind.

Alarm systemen zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer een alarmsysteem en de eventueel aavullende onderdelen worden geleverd en geplaatst, kan het systeem ingesteld worden met een paneel wat je kunt bedienen. Een paneel wat je kunt bedienen is een klein toetsenbord wat meestal bij de uitgang is aangesloten.

Indien een alarmsysteem wordt aangezet staan alle sensoren op scherp. Het systeem gaat af ingeval één van de sensoren of aanvullende onderdelen een onregelmatigheid opmerkt. Dat kan een verplaatsing van een persoon zijn in het appartement zijn door poging tot inbraak maar ook kan rookontwikkeling of lekkage het systeem af laten gaan.

Het systeem zal altijd in werking treden bij onregelmatigheden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door geluidssignalen af te geven door middel van een sirene, lichtschakelaars aan te zetten of camerabeelden op te nemen. Een alarmsysteem is afhankelijk van het aantal onderdelen. Hoe meer onderdelen hoe beter het systeem kan reageren.

Naast de verschillende signalen die een alarmsysteem afgeeft op locatie wordt er een alarmmelding gemeld aan de eigenaar, of aan een alarm meldkamer als een alarm systeem hierop is gekoppeld. Hulpdiensten kunnen binnen no-time gecontact worden aangezien de berichten 24 uur per dag enkel en alleen met aansluiting alarm meldkamer in de gaten worden gehouden.

Wanneer er niets aan de hand is kan de alarm meldkamer het systeem van afstand weer resetten.

Om het allemaal goed te laten lopen en zeker te weten dat het systeem goed werkt is het dan ook een goed idee dat het beveiligingssyteem degelijk wordt gemonteerd. Specialisten op het gebied van alarmsystemen jou in de regio Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel, Oud-Zuilen, Stadsdam, De Bilt, Vechten, Nieuwe-Wetering, Alendorp en Utrecht kunnen helpen bij de installatie van jouw alarmsysteem.

Met kosteloze telefonische coaching!

Veel voorkomende over alarm systemen

Als je je appartement of bedrijfspand goed wil beschermen tegen inbraak, kies je voor een inbraakalarm. Het maakt inbrekers ook nerveus als ze zien dat er een inbraakalarm bij je thuis aanwezig is. Ze kijken dan liever verder. Komt de inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het alarm en verdwijnt hij zonder buit. Als het inbraakalarm detecteert dat een persoon je kantoorpand binnenkomt, zal er een sirene afgaan of verschijnen er lichtflitsen. Het is misschien ook wel een goed idee je alarmsysteem via de alarm meldkamer te verbinden. Je wilt ook niet oog in oog staan met een inbreker midden in de nacht.

Afhankelijk van de situatie zijn de prijzen tussen de €950 en € 2000. Er zijn veel methodes waar de prijs vanaf hangt. Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijzen voor een alarmsysteem naar jouw wensen, is het dus een goed idee om prijzen aan te vragen. Dit geeft een goed beeld wat de prijzen zijn voor een alarmsysteem in jouw woning of bedrijfspand.

Dat is afhankelijk van de mogelijke hindernissen en wat men wenst maar meestal wordt een alarmsysteem op het internet gekoppeld of op een mobiel netwerk en het kan natuurlijk ook worden gekoppeld aan een telefoonlijn als die er is. Op deze wijze wordt je tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere calamiteiten. Sommige alarm systemen zijn helemaal nergens op aangesloten, waardoor je enkel als je thuis bent een alarmmelding krijgt bij problemen.

Er zijn een aantal verschillende meldings-manieren om uit te kunnen kiezen. Je kan bijvoorbeeld een alarmmelding ontvangen via je mobiel door middel van een mobile app en tevens kun je een sms laten sturen of een email. Heb je een abonnement bij een alarm meldkamer? Dan worden de nooddiensten gewaarschuwd in geval van poging tot inbraak. Een groot voordeel is dat een alarm meldkamer op elk uur van de dag aanwezig is.

Is je systeem niet gekoppeld op het internet of meldkamer? Dan gaat er uiteraard een geluidsalarm of lichtalarm af die inbrekers zal wegjagen.